Skip to main content

Protocol nutrițional pentru refacerea sistemului imunitar.

Protocolul este valabil și pentru: alergii, intoleranțe, APLV, carențe de creștere, lipsă apetit, dermato. Toate aceste afecțiuni au drept cauză 4 factori majori:
– intoxicare cu metale grele;
– disbioză / inflamație / acidoză;
– carențe de minerale și vitamine;
– poluarea apei, aerului și poluarea electromagnetică.

Acest protocol conține doar suplimente alimentare, non-invazive și fără efecte secundare pentru dozele recomandate. Pentru fiecare produs recomandat în protocol, există link spre magazinul online de unde se pot cumpăra (text albastru = link).

Durata protocolului este de 3-6 luni şi variază în funcție de gravitatea situației şi de vârsta copilului. Explicații video: AICI (este necesară înscrierea în grupul Vitalitate și Protecție pentru a vizualiza acest video sau altele de mai jos).

Cu răbdare, atenție si COMUNICARE, putem reuși să recuperăm acești copii. O parte dintre mărturiile primite de la părinți, care au găsit lumina de la capătul tunelului, le găsiți la: Mărturii

Suplimentele esențiale în protocol:

1. Siliciu organic

Elimină aluminiul vaccinal.
Prima lună se ia SILICIUM G7 Original Dinamizat sau SILICIUM G7 Siliplant Dinamizat, la 2 ore după masă: Copii 0-2 ani: 20 ml/zi; Copii 2-7 ani: 30 ml/zi; Copii peste 7 ani: 40 ml/zi.
Din a doua lună, la copiii de peste 3 ani se poate trece la Neuro Health, 3-4 capsule/zi, luate toate odată între două mese. Se poate scoate pudra din capsule și amesteca cu apă sau suc de mere.
Vezi și: Flagelul numit Aluminiu, Vaccinul și imunitatea noului născut Potențialul inflamator al adjuvanților vaccinali, Cum să alegi un vaccin sigur!

2. Plasma Quinton

Prima lună se începe cu Quinton Izotonic, 3 fiole/zi.
După ce copilul acceptă gustul, în următoarea lună se poate trece la Quinton Hipertonic, 2-3 fiole/zi.
Fiolele se iau cu minim 20 minute înainte de fiecare masă. Conținutul unei fiole de plasma hipertonic se poate dilua cu apă: o fiolă de 10 ml Quinton Hipertonic + 30 ml apă pură (ppm sub 100).
Vezi și: Plasma de Quinton – Istoric si utilizare și Protocolul de utilizare terapeutică a Plasmei Quinton

3. Probiotic nutritiv BIOFERMENT

BIOFERMENT 250 g – Se începe cu 5-10 g/zi, sub formă de pastă, la fiecare masă. Dacă apare refuzul (normal, când există disbioză și paraziți), urmăriți metoda de acomodare: Restabilirea florei intestinale – CEA MAI DURĂ NEGOCIERE DIN LUME. Vezi și: Vecinul nostru Microbiomul

3bis. Probiotic Vivomixx

VIVOMIXX 450 miliarde bacterii – nu se dă simultan cu Bioferment! Până la diversificarea hranei pentru bebe, ia mama pentru copil 1-2 plicuri de Vivomixx pe zi. După diversificare, poate lua și copilul și mama care-l alăptează, simultan. Vivomixx-ul poate fi administrat cu suc sau preparat cu lapte de capră (1 plic de Vivomixx în 100 ml lapte, în 4-5 ore se face iaurt). Se poate hidrata cateva minute și în lapte vegetal. Acel iaurt se poate lua de 3 ori pe zi, la masă, iar ce rămâne se dă seara la culcare. Dacă copilul primește biberon, se pun în 2 biberoane câte 1/2 plicuri.
Vezi și: Care probiotic?

4. Vitamina C

Vitamina C (acid ascorbic) 500 g – se dă puțin și des, amestecat cu apă sau suc natural. Cât ții pe unghia mică la copiii sub 2 ani, cât ții pe unghia arătătorului la copiii peste 2-3 ani. Se face pauză 1-2 zile când apare scaun moale.
Dacă permite bugetul, introduceți Vitamina C Lipozomală, precum: ACTINOVO sau ASCOLIP.

În caz de constipație (și nu numai) adăugați și Clorură de magneziu. Dilutia este de 10 g/L sub 2 ani, 20 g/L peste 2-7 ani, 30 g/L peste 7 ani. Se bea 50-100 ml/zi. Pot fi puse granule de clorură și direct în suc natural sau mâncare. Se face și des gargară sau se ține în gură câteva minute după igiena dentară.
Vezi și: Totul despre Vitamina C și Clorura de magneziu – un remediu miracol necunoscut

5. Vitamina D

Disponibilă sub formă lipozomală la: VITA-D-LIP Vitamina D Lipozomală 1000 IU, 1 plic pe zi.

6. Spray QUINTON Pediatric

Igiena nazală zilnică cu sprayul QUINTON NAZAL PEDIATRIC – Foarte eficace în tuse și răceli, când este inspirat în piept ca aerosoli!

7. Protecție CMO

Dispozitive de protecție electromagnetică (radiații WiFi, GSM): CMO HARMONY pentru casă sau CMO TRAVELLER la purtător (pentru călătorii sau deplasări). Vezi și: Studii științifice de validare a tehnologiei CMO și GENERATION ZAPPED.


După cele 3 luni de protocol, dacă persistă problemele, se continuă încă 3 luni același protocol. Se pot adăuga și cele 3 suplimente de mai jos (dacă bugetul e limitat: măcar Zeolit):

– Eliminarea unui spectru mai larg de metalele grele cu ZEOLIT Spectrum: 4 capsule pe zi, seara la culcare, cu multă apă, timp de 1 lună.
Vitamina B12: după-amiaza, la 2 ore după una din mese, 1 capsulă pe zi, timp de 1 lună. Se poate lua cu Vitamina C odată.
AlphaOne Alga AFA pudră sau AlphaOne Alga AFA capsule: 2-3 capsule/zi sau 0.5 g pudră/zi, mixat în suc natural, luat după masă.

În funcție de rezultatele obținute cu acest protocol, pot exista și opțiuni suplimentare. Detalii în privat. Mai multe mărturii, pe grupul nostru de facebook Vitalitate și Protecție.


ANEXA 1: Calitatea apei este vitală în acest protocol! E important ca apa să fie slab mineralizată, gen Aquavia, Devin, Aquatic ori fitrată cu osmoză inversă. Sistem filtrare apă cu osmoză inversă C500 Și calitatea apei pentru igienă este importantă: Filtru de duș ECODUS Vezi și: Cum purificăm apa: 7 PASI IN 100 SECUNDE DESPRE FILTRAREA APEI Despre osmoza inversă: Osmoza inversă este benefică? Despre C500: Filtrul C500 Măsurarea durității apei: Tester TDS Info minerale apă: Mitul apei minerale

ANEXA 2: Dieta lactate/gluten/zahăr/carne din comerț Este recomandat pe parcursul acestui protocol o dietă selectivă la lactate, gluten, zahăr si carne cu hormoni de creștere. Există alternative precum: lapte vegetal, kefir din lapte de capră, pâine cu maia din făină bio, biscuiți și deserturi fără gluten.

ANEXA 3: Vaccinarea Vaccinarea NU ESTE OBLIGATORIE! Argumentele unui medic împotriva vaccinării Vaccinul si Imunitatea noului născut Despre vitamina K Cum sa alegi un vaccin sigur! Flagelul numit Aluminiu Sursă imagine: Modeling-Enabled Systems Nutritional Immunology

Nota: Deşi acest articol conține informații referitoare la anumite afecțiuni medicale şi ameliorarea acestora prin nutriție, dacă aveți o afecțiune medicală trebuie să vă contactați imediat medicul de familie. Acest articol nu oferă diagnosticare medicală personalizată sau sfaturi pentru un tratament adaptat necesitaților pacientului. Doar medicul dvs. sau un alt specialist în îngrijire medicală poate determina dacă un produs descris în acest site este potrivit pentru dvs.