Skip to main content

Totul este Muzică!

Dr. Michio Kaku, co-fondator al teoriei corzilor afirma în una din conferințele sale:

«În teoria corzilor, toate particulele sunt vibrații pe o subțire bandă de cauciuc: fizica este armonia acestor corzi; chimia este melodia pe care o cântăm pe aceste corzi vibrante; universul este o simfonie a acestor corzi; „Mintea lui Dumnezeu” reprezintă muzica cosmică rezonând în hiperspațiul cu 11 dimensiuni.»

De curând, un fizician roman, profesorul Radu Coldea a demonstrat experimental aceasta teorie a armoniei muzicale a materiei:: „Lanțul de atomi se comportă ca o coardă de chitară, rezonează, atunci când este supus la o incertitudine cuantică crescândă – în fapt, ceea ce facem noi din exterior este să «acordăm» lanțul, forțând atomii să se învârtă şi să vibreze. Astfel, am descoperit o scală, o gamă muzicală a materiei. Şi ce este de-a dreptul fascinant este că frecventele perechilor de note din această gamă sunt în raport de 1,618, adică exact valoarea secțiunii de aur.

Ceea ce fizicienii încep sa recunoască astăzi a fost deja prevestit de un fizician francez in anii 70. Fizicianul Joel Sternheimer, expert in fizica particulelor, a descoperit prin 70′ ca sinteza proteinelor se face pe un principiu frecvențial-ondulatoriu.

Un fragment despre Meloproteine apărut la televiziunea națională franceza:

Cum se formează de fapt o  proteina?  Oficial, o gena (ARNm) este un fragment decupat din ADN si menit sa devina o proteina prin cuplarea cu o serie de aminoacizi, pe baza instrucțiunilor genetice într-o uzina de asamblare numita Ribozom. In articolul sau din 1983 „Muzica particolelor elementare,” fizicianul Joel Sternheimer demonstrează ca aceste fragmente de gena sunt de fapt un „pieptene” care emite pe fiecare dinte câte o frecventa destinata atragerii si cuplajului unui aminoacid specific. In fizica cuantica s-a demonstrat  ca un fragment de ARNm , pentru a forma o proteina, „atrage” unul câte unul aminoacizii necesari prin emiterea unor frecvente sincronizate pe lungimea lor unda necesar. Întrucât astăzi se cunoaște perfect succesiunea aminoacizilor care formează principalele proteine, s-a trecut la decodarea unor astfel de Meloproteine, pentru a obține stimularea sau inhibare unor sinteze proteice.

Dificultatea consta in aflarea duratelor temporale ale sunetelor (aminoacizilor): se folosesc calcule titanice de fizica cuantica. Diferența de tonalitate de la frecventele emise de cuplajul aminoacizilor pana la audibilul uman este de 76 de octave. Toata muzica clasica este punctate de scurte secvențe proteice , sau mai corect meloproteice. Câteva exemple aici: http://www.bekkoame.ne.jp/~dr.fuk/IndexE.html

Astăzi exista deci astfel de „melodii”- Proteodii, care pot stimula sau inhiba sinteza a proteinelor.   Aceasta metoda terapeutica a făcut obiectul unei publicații la Academia de Medicină franceza, iar mai nou, sunt medici care au preluat ștafeta, demonstrând validarea biologica a acestor terapii:  TRAITEMENT DES ACOUPHÈNES PAR LES PROTÉODIES

 

Reguli de audiție Meloproteine.

1* Se asculta doar pe caști  sau singur in camera – TREI SECUNDE MAXIM- si se notează pe o foaie eventuală senzație, imagine, amintire plăcută. 2* Daca apare o repulsie fata de melodie mai repede de 3 secunde, opriți audiția chiar după 1 secunda. 3* In cazul copiilor peste 3 ani, conveniți un semn – sa ridice mana, sa dea din cap , etc- daca le place sau nu.  La copii se testează maxim 3 meloproteine odată. După 1 ora,se pot testa alte meloproteine. 4* Daca auditia provoacă o senzație, imagine, un sentiment plăcut, se poate asculta de 5-10 ori, sau chiar 1 ora. 5* Exista si posibilitatea ca după 5 minute sa nu mai placa. Rezulta ca s-a reparat sinteza respectiva. 6* Se verifica de fiecare data daca respectiva melodie „mai place” inainte de a o asculta! 7* Nu se asculta seara la culcare, ca nu cumva sa adormiți cu meloproteina pe mod repetiție. 8* Daca nu se respecta aceste reguli, riscul este semnificativ: pot apărea deficiente sau excedente proteice cu consecințe grave pentru sănătatea auditorului. 9.Nu se propun altor persoane audiții de meloproteine dacă nu ați făcut un curs de specializare in acest sens: deveniți răspunzător pentru eventualele consecințe. 10. Regula de aur: se asculta doar dacă iti face plăcere deosebita !

 

PS: Întrebare din oficiu: – unde se pot testa aceste meloproteine? Răspuns: – Cauta si vei găsi.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.