Skip to main content

O metoda excepțională de concepere si creștere sănătoasă a copiilor intr-o lume toxica

Roy Dittmann, OMD, MH și-a dedicat viața profesională Neonatologiei, prin conceperea unei metode de micronutritie organică care sa poată proteja și optimiza dezvoltarea fătului in timpul crucialei perioade perinatale (de la 22 de săptămâni ale fetusului pana la 7 zile împlinite de la naștere), cea mai sensibila perioada a dezvoltării fătului.

A fost consultant in anii 90 pentru ministerele sănătății din România, Ucraina si China, in vederea creării unor  programe perinatale. Este membru al „Association For Prenatal And Perinatal Psychology And Health” ( https://birthpsychology.com/person/roy-dittman ) si tine in toata lumea conferințe pe domeniul fertilității si natalității.

Interesul pentru Neonatologie a Dr. Dittmann a fost marcat de doua evenimente de propria sa experiență de viată.
Primul dintre ele a fost la vârsta de 10 ani, când a văzut cu ochii săi efectele devastatoare ale pesticidelor asupra copiilor lucrătorilor agricoli imigranți din Californiei.
Al doilea eveniment a fost la fel de dureros, când unul din cei patru patru copii a fost diagnosticat la vârsta de cinci ani,  in anii 80′,  cu tulburare de integrare si sindromul Asperger senzorial (denumit acum tulburare autistica sau ASD). Acesta a fost momentul declanșator al unei enorme munci de decodare a autismului, la finalul căreia Dr Dittmann a reușit să-si vindece fiul complet după șase ani.

Cariera sa medicala si-a dedicat-o apoi găsirii unor soluții pentru prevenirea epigenetica a acestor afecțiuni, in creștere galopanta in societatea occidentala.
A comparat cu atenție stilul de viată modern in raport cu cel al populațiilor indigene, unde a descoperit un stil de viață si un respect fata de ecosistemul biologic absent in cultura noastră post-modernă. Cu experiență sa de doctor in medicina orientala si fitoterapie, a integrat aceste studii in conceperea unei diete micro-nutriționiste, pe bază de plante, probiotice, minerale si oligoelemente organice. Astfel a apărut metoda Brighton Baby pentru a oferi cuplurilor soluții practice pentru garantarea conceperii un copil extraordinar.

Pe baza autorității sale , Dr. Dittmann avertizează încă din anii 80′ profesioniștii din domeniul sănătății cat si publicul larg ca tendințele noastre de dieta și stilul de viață modern ar duce la o creștere exponențială a autismului, ADD, malformații congenitale, și infertilitate. Best-sellerul sau „Brighton Baby” este proiectat pentru a oferi cuplurilor o metoda de nutriție si comportament care sa le garanteze nașterea și creșterea unor copii extraordinari.

 Dr. Dittmann a fost si medic in echipei olimpice americane, și declarat „Doctor vedetelor”, articol în revista Vogue, în 1997.

Începând cu sfârșitul anilor 1990, el a fondat două companii de biotehnologie, in colaborare cu  Universitatea din Illinois si Universitatea din Texas, capabile să transporte fără refrigerare, medicamente stabile, non-injectabile pentru a preveni SIDA și a altor boli infecțioase în satele îndepărtate. Cercetările sale au fost prezentate la Summit-ul Mondial al Națiunilor Unite privind dezvoltarea durabilă din 2002.

Mai jos, un extras in engleza din acest extraordinar ghid de pediatrie holistica.
Salvati imaginile pe computerul dvs
C

Despre Dr. Roy Dittman
https://birthpsychology.com/person/roy-dittman
http://brightonbaby.com/assets/extraordinary_baby_eBook.pdf

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.