Skip to main content

Pe 7 iulie 2014, giganții numerici (efemerii) de la Google, Dell, Apple, Adobe, eBay, Facebook, Fundația George Lucas Educațional și altele au trimis către FCC o depeșă in care zoreau introducerea conexiunii WiFi in scoli, cu o donație de 2 miliarde de dolari la cheie. Ușor de înțeles ca omniprezenta rețelelor WiFi va atrage omniprezenta gadgeturilor fără fir: tablete, laptopuri, telefoane…

Doar ca exista câteva lucruri foarte putrede in împărăția digitala din Silicon Valey:

1) Cum poți sa finanțezi si sa presezi introducerea in scoli la a unei tehnologii recunoscuta încă din 2011 ca posibil cancerigena ? Cum suna: “Dragi copiii, va oferim gratuit ceva posibil cancerigen!” După cum era de așteptat, un număr important de specialiști s-au mobilizat imediat si au lansat o scrisoare publica intitulata „CEO Wireless Letter”, adresata la “Federal Communications Commission” „The White House si President Obama US Secretary” si „ Education Secretary Arne Duncan”.

2) Cum poți pretinde ca prezenta WiFi-ului si a tabletelor ajuta copiii la o un progres intelectual când in toata “Le Monde” apar apeluri de genul “Pediatri, psihologi si profesori, reclama îndepărtarea tabletelor de copii.” Poate cel mult sa-i ajute in a se destinde, ca divertisment, dat nu la învățat,

Sa privim Realitatea in fata si sa recunoaștem ca suntem pe cale sa ne autizam copii, sa ne transformam viitorul într-o lume fără viitor.

3) Daca este o tehnologie atât de benefică, de ce tocmai cei care o promovează își feresc copii de rețele WiFi si Tablete ? Frustrantă situație:

http://www.nytimes.com/2011/10/23/technology/at-waldorf-school-in-silicon-valley-technology-can-wait.html?pagewanted=all

http://evz.ro/motivele-ascunse-pentru-care-steve-jobs-nu-isi-lasa-copiii-sa-se-atinga-e-ipad-secretele-pe-care-ar-trebui-sa-le-stie-orice-parinte.html

https://www.agerpres.ro/sci-tech/2016/03/05/specialistii-it-din-silicon-valley-aleg-deseori-pentru-copiii-lor-scoli-fara-computere-13-34-28

http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/calculator/magnatii-din-silicon-valley-isi-trimit-copiii-la-scoli-unde-nu-exista-calculatoare-1411683

Deci pentru ei ciuma, pentru noi muma! Cum vine asta?

Ca sa revenim la profilul principal al acestui articol, sistemul Wi-Fi este verișor primar cu celelalte moduri de transmisie pulsata. Este bazat protocolul de comunicare fără fir IEEE 802.11. pe benzile de frecvente de 2.4, si 5 Ghz.

WiFi-ul mai are însă doua bile negre suplimentare:
1) Sta la noi in casa, in buzunar, sub perna, nu pe bloc. Se poate întâmpla ca un nou născut sa doarmă cu un router Wifi la capul pătuțului din neștiința părinților, sau chiar si in cazul unor părinți mai avizați, atunci când peretele dormitorul corespunde cu peretele pe care vecinul şi-a instalat el routerul Wifi. Daca acel copil mai are si un BabyPhone in pătuț va deveni pacientul ideal al pediatrilor si neorologilor, iar acestia nu au in fisa lor de diagnostic electro-hipersensibilitatea, ci doar foarte multe anti-inflamatoare si anti-histaminice.

2) Cand WiFi-ul sta activat pe telefoane si tablete, iar noi ne deplasam prin oraș, el se va “agata” permanent de toate conexiunile din jur, ca si cum ar fi un telefon la care vorbești non-stop. Rezulta sterilitate, iradierea ovarelor, perturbarea melatoninei, etc..

Ca sa înțelegeți consecințele reale recomand vizionarea foarte atenta a interviului acestui fizician englez, Prof. Barrie Trower, expert în arme neconvenționale (bazate pe microunde) pentru guvernul britanic. Acest expert condamnă cu vehemență utilizarea rețelelor WiFi, atât la domiciliu cat si in școli. Introducerea WI-FI in scoli si grădinițe este criminala.

Dintre cei puțin avizați de poluarea electromagnetica, 99% se supără doar pe antenele GSM de pe bloc. Înțelept acel proverb care spune: de ce vezi paiul din ochiul vecinului (antena GSM de pe bloc) si nu vezi bârna din ochii tai (routerul WiFi) ?

In acesta imagine puteți observa ca un laptop la 50 cm de corp, cu WiFi-ul activat, emite in timpul unui download cu o intensitate tripla fata de o antena GSM la 100 m. Este ca si cum ai sta cu o antena GSM pe brațe.

Daca adăugam faptul ca acum toata lumea se plimba cu WifI, Bluetooth, data mobil activat pe telefon… Mai jos, o alta comparație:

– La stânga avem o intensitate in câmp electric de 0.7 V/m, la 10 m de o antena GSM

– In mijloc avem o intensitate in câmp electric de 6V/m lângă un telefon fără fir DECT-ul

– In dreapta avem 3V/m lângă router-ul WiFi , in stand by (urca spre 6-9V/m in download)

– 0.7 V/m fata de 6 V/m. Rezulta o intensitate de 9 ori mai mare a router-ului fata de antena.

Rezulta ca un telefon fix fără fir sau un router WiFi reprezintă echivalentul a 10 antene GSM in casa ca intensitate! Noroc ca-s mai puține pachete de date transmise fata de antena GSM, ca altfel aveam cu toți parul cârlionțat.

Sincer vorbind, aceasta problema cu antenele GSM era prioritara pana la apariția routerelor WiFi la domiciliu.  Dar când deținem acasă un router WiFi sau un telefon fix DECT, sa nu ne mai uitam pe fereastra după antene: ele sunt deja înăuntru.

Prezenta cumulata a acestor gadgeturi fără fir provoacă acel efect sinergic, un soi de „Cokteil Molotov electromagnetic”, cu consecințe surprinzător de grave.

Mulți dintre dvs. ați auzit ca rețelele WiFi folosesc aceeași frecventa ca si cuptoarele cu microunde, respectiv 2.4 Ghz, adică aproape de frecventa de legătura dintre atomii de oxigen si cel de hidrogen din molecula apei de 2.45 . Dar daca pui o cana de apa de apa pe un router, ea nu fierbe, odată din cauza ca intensitatea este mult mai mica si pe de alta parte, lipsește ecranarea cu aluminiu din cuptor, care amplifica in interior intensitatea microundelor.

Prima problema este ca privim doar legătura dintre dintre molecule si nu legătura dintre atomii moleculei.

A doua este ca apa lichida nu este tot una cu apa morfogenica/interfacială care asigura coloizilor organici suport, energie si stabilitate.

Voi încerca sa fac o comparație simplista pentru înțelegerea acestor influente, puțin studiate in medicina. Vom extrapola aceste frecvente electromagnetice in spectru frecventelor acustice, ținând cont de faptul ca la nivelul urechii interne exista un sistem piezo-electric care transforma frecventele acustice in frecvente electromagnetice.

Un router WifI ( precum si castile Bluetooth) emite astăzi in plaja de 2.4 GHz, cu o tolerante de 20-80 Mhz, ceea ce înseamnă când peste 2.4 când sub 2.4 (frecventa moleculelor de apa).

Ei bine, priviți in acest video ce se întâmplă cu apa când „modulezi” in jurul acestei frecvente de 2.4 Ghz : Apa si frecventele.

Si nu doar moleculele de apa se organizează structurat la codul furnizat de o frecventa ci si materia: Materia si frecventele. Închipuiți-va ce se petrece la nivel nanometric, unde sub 7Kda toata materia organica se comporta ondulatoriu ( la min.7)

In stereochimie, se demonstrează ca moleculele organice au o deviație optica precisa a luminii, ori nu doar lumina este o unda electromagnetica ci si undele pulsate GSM / WiFi. Astea înseamnă interferenta de semnalizare moleculara. Si la nivel neuronal exista impulsuri electrice si chiar biofotonice: „Biophoton signal transmission and processing in the brain”: funcțiilor complexe ale sistemului nervos.

In acest caz, daca peste semnalul natural (biofotoni) emis de farul din port (caci ADN-ul „is a fractal antenna in electromagnetic fields”) se interpun semnale pirat (GSM/WiFi) cu reflectoare pulsate… vor eșua toate corăbiile (adică celulele noastre), derutate de semnalizarea greșită.

Acestea fiind spuse, sper sa ne aliniem si noi macar la nivel municipal cu alte comunități de oameni civilizați si sa nu ignoram acest SOS: Public Health SOS: The Shadow Side Of The Wireless Revolution:

Câteva repere pentru directorii de scoli, de grădinițe si pentru vecinii de bloc:

2005: Salzburg, Direction de Sănătate Publică din Austria interzice WiFi și telefoane DECT în școlile publice.
2006: Frankfurt, guvernul german a decis să  nu instaleze WiFi în școlile sale până când siguranța lor nu este demonstrată.
2006: Școlile din Regatul Unit au retras rețelele wireless din Anglia. London Times, 20 noiembrie
2008: Biblioteca Națională a Franței indepărtează Wi-Fi, din cauza problemelor de sănătate.
2009. La începutul anului 2009: localitatea Hérouville au optat pentru școli fără Wi-Fi:
2010: cantonul Neuchâtel a emis un decret care stipuleaza ca numai rețelele prin cablu sunt permise în clasele de școli primare.
Decembrie 2010: Parlamentul francez a adoptat o lege care interzice publicitatea pentru telefoane mobile pentru copii sub 14 ani; interzice copiilor sub 14 ani utilizarea  telefoanele mobile în grădinițe și școli publice.
2011: Consiliul European a recunoscut că câmpurile electromagnetice UHF (microunde) sunt potențial periculoase, în rezoluția sa 1815:
27 mai 2011: Consiliul European adoptă o rezoluție prin care recomandă conexiuni la Internet prin cablu în școli, precum și crearea de zone libere de radiații pentru a proteja oamenii electrosensibili.
30 august 2011: Ministerul Israelian al Educației emite orientări care limitează strict utilizarea telefoanelor mobile pe toate nivelele școlare, invocând riscul crescut de tumori maligne la copii și tineri și, de asemenea, „expunere pasivă“, la copiii care nu folosesc telefonul.
19 iunie 2012: Comitetul Național rus privind protecția împotriva radiațiilor neionizante a recomandat în mod oficial că WiFi sa nu fie utilizate în școli.
2012: Academia Americana de Medicina a Mediului trage un semnal de alarma in privința radiațiilor neionizante
Octombrie 2012: Curtea Supremă italiană recunoaște legătura dintre tumorile cerebrale si utilizarea telefonului mobil.
2013 Wi-Fi și celulare: Academia Americana de Pediatrie (60.000 pediatri) a trimis o petiție Congresul SUA, astfel încât standardele de radiații cu microunde sunt coborâte.
Iulie 2016: orașul Torino este gata să renunțe la WiFi în școli pentru a evita radiații nesănătoase.
August 2016, un inginer este recunoscut EHS invalidat de către Înalta Curte de la Madrid pentru a fi expuse excesiv WiFi

La fel de scandaloasa este amplasarea WifI-ului iin grădinițe, spitale, biserici si mânăstiri. Mai rămâne sa punem si in cavourile din cimitir si avem acoperire totala. Dar si in cimitir este păgubos caci n-ar mai putrezi morții
Sa reținem un lucru: problemele abia încep. Aceste routere Wi-Fi au intrat in casele noastre abia acum câțiva ani. Consecințele malformațiilor geneticele le vor suporta toți copiii născuți de atunci încoace si de acum încolo… si ele pot fi tragice. Câteodată, consecințe pot fi iremediabile: http://adevarul.ro/life-style/parinti/drama-adolescentei-s-a-sinucis-cauza-unui-sistem-wi-fi-insemna-chin-ingrozitor-1_565f04eb7d919ed50ed2f94e/index.html

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.