Skip to main content

Consecințele Electrosmogului asupra sănătății:

Că sănătatea este cel mai prețios lucru, toată lumea este de acord…atunci când o pierde.

La ora actuala, noi nu ne mai dăm seama la ce nivel de degenerare biologică am ajuns din cauză că suntem toți la fel de degenerați. Uitați-va la băștinașii din tarile lumii „a treia”, ce dantură impecabilă au și să ne amintim ca sclavii si caii se vindeau la târg după robustețea dinților. Dantura unui om este diagnosticul perfect al vitalității sale fizice.

Este singura parte a scheletului vizibila si martora robusteții acestui organism. Dar după 2 generații de alimentație de Supermarket, cu bomboane si pișcoturi la desert, cum arata dinții noștri astăzi?

De aceea au devenit dinții piesa de rezistenta in orice reclama: ca e vorba de șosete sau pasta de dinți, toți rânjesc cu o dantura impecabila. Aceasta este automat perceputa in subconștientul maselor ca ceva de invidiat. De ce? Pentru ca noi, plebea, stăm cu gura închisă sa nu se vadă sincopele (in cazul in care n-am renunțat 3 ani la vacanțe pentru câteva implanturi). Daca am fi avut toți o dantura sănătoasă, nu mai zâmbea nimeni in reclame, caci nu reprezintă interes sa arați ceea ce toata lumea are! Firesc ca, după bănci si farmacii, cabinetele stomatologice sunt cele mai numeroase. Trei repere care sunt diagnosticul perfect al „stării națiunii”: bolnavi, fără bani si fără dinți.

Alimentația, apa si aerul poluat, stres-uri de toate felurile (sonor, vizual, electromagnetic) nu sunt luate in considerare nici de responsabilii oficiali si nici de medicii in general, canu ci nici unii nici altii nu reușesc sa se pună la zi cu realitatea de pe teren si se ascund in spatele schemelor prestabilite de diagnosticare si medicație. Eliminarea toxicului, hidratarea si nutriția corecta ar trebui sa fie prioritare într-o politica reala de sănătate public a si apoi alte injecții si hapuri chimice.

Aceste probe ale degenerării noastre biologice sunt strigătoare la cer si totuși „perversa obișnuință” le acomodează in subconștient ca pe o stare fireasca. Cui sa mai vorbești atunci de lucruri invizibile (radiații GSM/WiFi), când nici măcar nu suntem atenți la ce ducem la gura?

Cui, nu știu… dar știu ca trebuie.

ElectrosmogulCalul troian

Consecințele reale ale Electrosmogului depășesc nu doar capacitatea noastră de înțelegere, ci si capacitatea noastră de imaginație.

Si cel mai dureros lucru este ca suntem la răscrucea acestei auto demolări controlate. Pana acum câțiva ani, telefoanele nu interesau decât pe adulți, caci aveai un ecran mic, niște butoane si internet cu picătura pentru consultarea email-urilor. Astăzi a devenit o nebunie, toți pruncii vor telefoane, caci telefoanele cu ecranul cat palma, rețelele 4G si invazia WiFi-ului au transformat telefonul si tableta in tata si mama, pat si mâncare, carte si prieten…

Asta ne va costa scump si nici măcar n-o sa avem cu ce plăti. Cu sufletul poate…

Calul troian l-a ajutat pe Ulisse sa-si introducă soldații într-o cetate inamica care si-a deschis singura porțile.

calul troian
Suntem in aceeași situație: miile de substanțe toxice din aer, apa si alimentație pătrund astăzi in cetatea noastră (creierul) datorita faptului ca el își deschide singur porțile (BHE), păcălit de anumite modulațiile ELF ale telefonului mobil.

Si avertismentele nu se limitează la interviuri Tv: In 2004 Asociația ARTAC prezidata de Pr. Dr. Dominique Belpomme a lansat un ultimatum la conferința internațională „Appel de Paris”:  

-Articolul 1: Progresia numeroaselor boli actuale este rezultatul deteriorării mediului.  

-Articolul 2: Poluarea chimică reprezintă o amenințare serioasă pentru copii și pentru supraviețuirea umanității.  

-Articolul 3: Sănătatea noastră, a copiilor noștri și generațiilor viitoare estet în pericol, întreaga specie umană este în pericol.”

Lista semnatarilor (câteva Premii Nobel in medicina) este consultabila la pagina 6 aici.

Consecințele Electrosmogului asupra sănătății bariera hematoencefalica
Asta era in 2004. Intre timp, sute de alte studii, cumulate in cele doua rapoarte Bioinitiative din 2007 si 2012, au făcut ca Electrosmogul sa fie introdus si el pe lista neagra. Pe data de 18 Mai 2015, la „Academia Royale de Médecine” din Bruxelles a avut loc Congresul „Intoleranța idiopatică ambientală: rolul câmpurilor electromagnetice şi al produselor chimice”.

Evenimentul a reunit peste 180 de medici, cercetători, juriști, jurnaliști, fiind probabil cel mai important eveniment științific organizat vreodată pe acest subiect. Declarația finala a acestei conferințe a concluzionat fără echivoc ca suntem in ceasul al 13-lea.

Coordonatorul acestui „Appel de Paris”, Pr. Dr. Dominique Belpomme, a declarat de curând la televiziunea franceza exact ceea ce scrie in titlul acestui capitol: Poluarea ambientala cauzează Alzheimer, Autism si Cancer.

Elocvent acest fragment dintr-un interviu cu doi mai specialiști in domeniul poluarii chimice: Corinne Gouget ( poluarea alimentației) si Marc Henry (biofizica): Moartea subita a sportivului.

Consecințele Electrosmogului asupra sănătății la gravida
Daca ar fi sa comparam organismul uman cu o mașina de lux, am putea spune ca pana in sec 20, componentele mașinii se deteriorau rapid datorita penuriei de combustibil (hrana) si ulei ( apa potabila) ceea ce provoca griparea motorului (scorbut, tuberculoza, holera) si ruginirea sașiului: anemie, malnutritie, etc. In secolul 21, mașina se defectează datorita erorilor din computerul de bord (creier): Cancer, Alzheimer, Parkinson, AVC etc. Ori acest Tsunami-ul de frecvente artificiale GSM/DECT/WI-FI/AC/DC etc. in care ne scăldam la ora actuala a devenit un prim-factor de blocare a acestui „computer de bord”, prin perturbarea cailor sale de comunicare cat si prin permeabilizarea barierei hematoencefalice.

Ca sa înțeleagă si zidarii acest fenomen, am sa-l compar cu construcția unei case. O celula are 9 luni la dispoziție sa devina un organism uman, ori pentru asta toate cărămizile trebuie așezate la locul lor, cu rostul lor si la timpul lor. Ca sa dărâmi o casa, este mult mai ușor: in câteva zile o faci zob. Dar aceleași celule si bacterii care se ocupa de construit se ocupa si de dărâmat casa noastră biologica… si acum atenție: de ani buni încoace aceleași bacterii si viruși din flora noastră intestinala care ne-au construit casa de la 0 ani la X ani nu mai reușesc sa ne-o demoleze când trecem pe loc repaus!

Morții nu mai putrezesc de la atâtea chimicale si molecule iradiate pe care le avem in organism. Ori daca nu se mai reușește in 7 ani nici măcar sa ne descompună, va dați seama ce Tsunami de molecule chimice forțează zi de zi la frontiera creierului – bariera hemato-encefalica!? Ceva de genul valului de imigranți actual care taie gardurile de sarma ale Europei…

Consecințele sunt vizibile cu ochiul liber, doar sa nu vrei sa le vezi… Vom încerca sa le scoatem în evidentă în capitolele ce urmează.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.