Prevenția si vindecarea cancerului

By 01.11.2018Cancer
Mai întâi sa înțelegem de ce apare cancerul.
 
Din momentul fecundării ovulului, viitoarea ființă umana are la dispoziție pentru toată viata, in medie, 70 de replicări celulare (celule stem). Este ca si cum in burtica mamei , toate celulele care constituie fătul ar fi albine-matca (fecunde) si se divid pana la naștere de 50 de ori la modul exponențial: 2-4-8-16-32…etc,
Dupa naștere însă -brusc – 90% dintre celule corpului devin sterile dar lucrătoare si mor la sfârșitul serviciului: intre 5 zile in intestin si 15 ani in creier. Cele 10% celulele matca/stem ramase nu lucrează, ci au doar rolul de a înlocui albinele/celule lucrătoare.
Daca de la ovulul fecundat pana la naștere am folosit 50 de replicări celulare ne mai rămân 20 pentru restul vieții. La un adult, populațiile celulare care formează organele sunt deja constituite, deci aceasta rezerva de 20 de diviziuni este disponibila îndeosebi pentru înlocuirea celulelor uzate natural. 

Este ca si cum celula stem ar fi un bancomat din care organismul poate extrage o celula noua doar pe baza testamentului celulei lucrătoare defuncte. O prima concluzie foarte importanta: doar in doua situații celulele se divid exponențial: la fătul intrauterin (embriogeneza) și la celula tumorala (cancerogeneza).
Așadar Cancerogeneza este o imitație a embriogenezei.

Diferența intre multiplicarea celulara normala si cea tumorala
Diviziunea celulelor stem normale se face la semnalul apoptozei (sinuciderii „naturale”) celulelor bătrâne, într-un context prestabilit si foarte riguros. La celula canceroasa însă, care nu mai divide pentru a înlocui o celula lucrătoare ci se divide fara a mai tine cont de semnalul apoptozei, cu o conditie … prezenta unui exces de hormon de creștere.  
Diviziunea celulara normala va permite sa trăiți maxima o vârstă teoretica de 140 de ani. De ce 140? Durata de viață a celulelor variază de la 5 zile (intestin) la 15 ani ( mușchi, oase, neuroni) Media este de 7 ani, iar 7 ani X 20 de diviziuni ale celulelor stem ( de care mai dispunem după ce ieșim din maternitate), face 140 de ani. Datorita nașterii si viețuirii într-un mediu poluat (vezi epigenetica), celulele stem sunt suprasolicitate si la 80-90 de ani trecem pe loc repaus.
Începând cu vârsta de 35-40 de ani apar constant micro-tumori, caci celulele stem s-au împuținat si sunt păstrate pentru funcțiile vitale, iar organismul permite temporar/excepțional aceste replicări pentru a suplini o lipsa de „mana de lucru”. Pe de alta parte, începând de la 40-50 de ani, organismul generează zilnic un mare număr de celule displazice (celule alterate), cu potențial canceros, care, in competiție cu celulele sănătoase „ortoplazice”, vor dispărea de la sine daca…daca evitam hormonul de crestere si glucoza. Motivul este acela ca celula canceroasa nu mai stie sa transforme lipidele si proteinele in glucoza. In schimb, daca alimentația conține in exces produse rafinate si proteina animala cu hormoni de creștere artificiali, acele celule alterate sunt „împinse de la spate” sa se replice fără oprire. O prevenție si vindecare a cencerului trebuie sa tina cont de aceste date.

 
Prevenția si Vindecare cancerului.
După cum am văzut mai sus, cancerul este in general o afecțiune cu o geneza foarte lenta si foarte fragila in primii ani de existenta: o celula canceroasa da naștere doar la 16 celule in primul an si la aproximativ 256 in cel de-al doilea an.

Celulele mutante au de asemenea câteva carente fata de celulele sănătoase: nu știu sa transforme lipidele in glucoza si nu mai stiu sa stocheze glucoza in acid lactic dextrogir, ci doar in forma sa levogira.
Ca atare, o metoda sigura si excelenta de prevenție a cancerului este practicarea odată pe an a unui regim alimentar mai strict, defavorabil acestor celule, pe durata a 6-7 săptămâni. Protocolul acesta a fost propus de prestigiosul medic Andres Gernez si a fost testat de INSERM-ul francez in 1971 pe cobai de laborator (cărora le-au fost inserate prin operație fragmente tumorale) cu o rata de vindecare de 97% ! Acest rezultat nu a fost dat publicității din cauza ca …creștea durata de viată a populației cu 7 ani si fondurile de pensii nu aveau fondurile necesare. Protocolul a fost preluat însă de americani dupa 15 ani, si a fost motivul pentru care președintele Nixon a promis eradicarea cancerului in 5 ani: Herald Tribune, 30.09.1987 și New York City Tribune, 08.08.1987.
 

Protocolul se bazează pe doua segmente:
– un regim lacto-vegetarian, cu excluderea alimentelor ce conțin zahar rafinat, faina alba si carne; acceptate fiind pestele, ouăle si kefirul de lapte. Acesta elimina sursa energetica a celulelor mutante (zaharul rafinat) si capacitatea de replicare (prezenta in exces a hormonului de creștere)
– Utilizarea in a doua jumătate a protocolului a unor molecule antimitotice, care sa blocheze orice reminiscentă de replicare haotica. Dr Gernez propunea o molecula de sinteza numita Cloral hidrat, care in epoca era folosita ca sedativ la bebe. Astăzi exista metode mai eficace precum vitamina C liposomala, Biofermentul Tranzit, Vitamina B17, Pelinul dulce (artmensia annua)etc. Luate in doze adecvate, aceste molecule organice vor elimina anual, din fașă, orice tentativa de înmulțire necontrolata a celulelor canceroase.

Cea mai simpla metoda de depistare precoce a cancerului
Dr. Kelley, medic american specializat in embriologie contemporan a facut la momentul o constatare de cea mai mare importanță în ceea ce privește cancerul, care nu a fost însă adoptata de nici o organizație sau jurnal medical. Dr. Kelley a evidențiat o scos in evidenta o realitate metabolica foarte constructiva:
1 Metastazele are același metabolism ca si placenta,
2. Pancreasul este cel care oprește evoluția placentei.
3. Pancreasul poate deci stopa si dezvoltarea metastazelor.
De ici s-a născut dezvoltarea unui test relativ simplu de prevenție a cancerului. Conform acestei realități biologice, se recomanda după fiecare masă o tableta de pancreatină (pancreatina -creon), plus una la culcare timp de 6 săptămâni: in total 4 tablete pe zi.
– Dacă individual se simte mai rău din prima săptămână, (vomă, durere de cap, extenuare) atunci deține anumite formațiuni canceroase. Are interes sa continue si sa mențină si un regim nutrițional adecvat.
– Daca starea generală – digestie, tonus- se ameliorează treptat, denota ca existau doar micro-nuclee canceroase minuscule, care se vor dizolva in cele 6 săptămâni.
Daca in primele 3 săptămâni nu simțim nici o ameliorare, se oprește administrarea kreon-ului .

Cea mai eficienta metoda de tratare a cancerului
Pentru persoanele care se confrunta deja cu aceasta afecțiune, in afara de kreon, mai exista si alte câteva soluții curative foarte eficiente. Ele pot fi aplicate de către toata lumea preventiv, cel putin 1 luna pe an.

Acest protocol necesita o anumita programa zilnica:
-La trezire apa pura (reziduu sec sub 100). Se bea apa pana apare prima urina.
Nu se mănâncă mâncare solida pana nu apare primul scaun. Doar sucuri de legume apa, Vit C, Sare nigari (20g la 1L), etc, care sunt laxative.
– Se elimina produsele rafinate, zaharul si carnea. Sunt acceptate pestele, ouăle si kefirul de lapte făcut acasă.

– Fructele , doar cele acruțe, înainte de masa ori la 1.30h după. Nu înainte de culcare, nu in timpul mesei
– Apa doar Bucovina/ Naturel sau filtrata prin osmoza inversa si remineralizată pana la 20-50 ppm.
Paine cu maia. Kefir de Lapte facut acasă (anti-candida).
Toate leguminoasele: linte, hrișcă, orez, etc se pun la înmuiat 24 ore in apa curata apoi se fierb 5-10 min in apa curata.
Unde este posibil, sa se efectueze minim câteva ședințe de hidrocolonoterapie sau eventual, clisma cu cafea acasă.

Odată îndeplinite aceste pre-condiții, enumeram cele mai eficace anti-tumorale naturale:
Lista tratamentelor naturale și non invazive poate continua. Cel mai bun tratament este însă o alimentație si o hidratare sănătoasă constanta, completata cu o vigilenta si fata de alți factori cancerigeni precum poluarea biochimica sau electromagnetica.
A preveni este de o mie de ori mai ușor si mai ieftin decât a vindeca! Sănătate si pace sa avem.

Leave a Reply